Sari la conținut

Produsele din Magazinul Naţiei

Susţine producţiile Starea Naţiei, prin achiziţii din Magazinul Naţiei!
Alege o cafea aromată cu gust autentic, un ceai organic intens aromat sau chiar miere naturală şi produse personalizate.

Cafea de specialitate proaspăt prăjită

Ai încercat cafeaua de specialitate pe care o poţi servi în Cafeneaua Naţiei? Este important să ştii că te poţi bucura de aceeaşi savoare şi din interiorul casei tale, în fiecare dimineaţă.

Alege dintr-o gamă variată de sortimente de cafea boabe proaspăt prăjită, cultivată în mod sustenabil de către cooperative locale de mici fermieri din zone precum Uraga, Sao Domingos sau Concepcion Huista.

Iar pentru a savura o cafea delicioasă dintr-un recipient pe măsura calităţii cafelei, este musai să îţi alegi preferata dintre ceştile de cafea ale Naţiei, zdravene dar delicate şi minimaliste în acelaşi timp, care să te poarte cu gândul la momentele frumoase petrecute la Cafenea.

Miere naturală din surse sigure

Bună în ceaiul pe care îl bei când ai nevoie de un strop de energie, în prăjituri uşoare de casă sau în limonadă răcoritoare de vară, mierea naturală pe care o găseşti în Magazinul Naţiei vine într-o varietate de sortimente. Alege dintre floarea soarelui, tei, mierea de rapiţă, miere polifloră sau miere de salcâm.

Vin fără alcool, în 3 sortimente

Alege-ţi preferatul dintre cele 3 sortimente de vin fără alcool pe care le poţi găsi în Magazinul Naţiei.

Rose demidulce

Vinul spumant fără alcool Rosé demidulce este o băutură obținută din soiuri de struguri Cabernet Sauvignon și Pinot Noir cultivate în zona de sud a Moldovei.

Pinot Grigio

Vin spumos fără alcool demisec, Pinot Grigio este obținut în mod tradițional din soiul de struguri Pinot Grigio cultivat în zona de sud a Moldovei.

Rosé demidulce

Vinul fără alcool Rosé demidulce este o băutură obținută din soiuri de struguri Cabernet Sauvignon și Pinot Noir cultivate în zona de sud a Moldovei.